Sigmund & friends (Tutorials)

Ι

Ο Φρόυντ είχε αποκοιμηθεί. Εκείνη δίπλα του διάβαζε το βιβλίο της. Η ησυχία του δωματίου δεν την βοηθούσε και πολύ να συγκεντρωθεί. Ήθελε λίγη χαλαρή μουσική…

Πήρε το λάπτοπ του και το “ξύπνησε”. Το μοναδικό ανοιχτό παράθυρο ήταν ιδιωτική περιήγηση στο mozilla. Το βίντεο στο κέντρο της οθόνης είχε τίτλο “How to masturbate tutorial”.

“Μάλισταα…”

Δεν ήξερε αν της φάνηκε αστείο ή τραγικό – αν έπρεπε να ξενερώσει ή να τον ξυπνήσει εκείνη τη στιγμή και να αρχίσει να τον κοροϊδεύει. Προβληματίστηκε.. Η ανακάλυψή της -κάπως- της άφησε μια δυσάρεστη αίσθηση. Ούτε η ίδια δεν κατάλαβε ακριβώς για ποιό λόγο.. Προβληματίστηκε πάντως…

ΙΙ

Όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε τί είχε δει στον ύπνο του, χάρηκε σχεδόν ύπουλα. Πάντα τον εξίταραν οι αντιήρωες των ονείρων του. Από αυτούς αντλούσε τις καλύτερες εμπνεύσεις του – τις καλύτερες ιστορίες του.

Η Ε. είχε φύγει την προηγούμενη μέρα. Ήθελαν και οι δύο να κάτσει λίγο ακόμα, αν και ήξεραν πως δύσκολα θα γινόταν αυτό. Έπρεπε να πάει στο χωριό να ψηφίσει *** στο δημοψήφισμα. Το βλέμμα του έπεσε στο σαμπουάν που του άφησε ως αναμνηστικό δώρο. Σκέφτηκε πόσο όμορφα πέρασαν μαζί το διήμερο και συνειδητοποίησε πόσο του έλειπε ήδη.

Η ώρα ήταν 03.46. Αποφάσισε να της στείλει ένα μήνυμα στο facebook. Ήθελε οπωσδήποτε να μοιραστεί το όνειρό του μαζί της και να της πει αυτά που ένιωθε:

ΙΙΙ

Θα γούσταρα να ξύπναγα δίπλα σου τώρα!
Ελπίζω να μην είναι too much να πω ότι κάααπως μου έλειψες…

Επίσης σε  είδα σε ένα πολύ ότι να’ ναι όνειρο και ήθελα να στο πω!

Εγώ κοιμόμουνα -λέει- και εσύ έκατσες στο λάπτοπ μου και βρήκες μια καρτέλα….[….]

ΥΓ. Είναι στον κόσμο των ονείρων που ο ρεαλισμός θυμίζει παράνοια, και μεις σ’ αυτόν τον κόσμο είμαστε ξένοι…

Τα φιλιά μου!”

————————————————-

Στην Ε. και στα όμορφα ραντεβού που έρχονται και φεύγουν…

Leave a Reply

Your email address will not be published.